Vše, co jste kdy chtěli ochutnat
a neměli jste kde

Dělení hovězího

25. 03.

Aby jste věděli kde co najdete a taky co s tím

Dělení hovězího

Jak co použít v kuchyni i s našimi zkušenostmi:

krk - na guláše a mleté (vynikající na hamburgery)

péro (podplečí) - dušená úprava

žebro vysoké, holé, nízké - vaření a pěčení ( při pečení důležitá marinace pro zkřehnutí)

vysoký roštěnec - dušení, pečení, skvělý na vysoké steaky na grill

nízký roštěnec - minutky, dušené úpravy, pečení po anglicku, grilování, (základ na roastbeef)

svíčková -(nejjakostnější maso) minutky, pečení po anglicku....

plec (přední) a kýta (zadní)  - na pečení, dušení vcelku, plátky, rolády, závitky

pupek - na vaření, mleté úpravy, skvělý na steaky na grill !! tzv. Hanger steak

oháňka a veverka - na polévku, veverka skvělá na pečení v troubě, grilování i na roládu

kližky - guláše

hrudí - na vaření

© U sousedů 2013
realizace: WeDeCom